Disclaimer

Deze website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde hyperlinks, zijn eigendom van Van Thiel Personal Development. Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Van Thiel Personal Development.

De op deze website getoonde informatie wordt door Van Thiel Personal Development met zorg en aandacht samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie niet (meer) geheel juist of niet (meer) volledig is. Van Thiel Personal Development aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan door gebruikmaking van de op deze website verstrekte informatie.

De informatie op deze website wordt geregeld, waar en wanneer noodzakelijk, aangevuld en/of aangepast. Van Thiel Personal Development behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf door te voeren.

Van Thiel Personal Development is niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites van derden, die gelinkt zijn met de website van Van Thiel Personal Development.

Van Thiel Personal Development aanvaardt geen aansprakelijkheid in geval van storingen of onderbrekingen bij het gebruik van de website of de verzending van berichten.

Hebt u klachten of opmerkingen, mailt u dan naar vanthielpd@gmail.com.